Writing The Future + Reenact

Live på Backstage scenen 25 Augusti 2017

Writing The Future

Deras musik är ett måste att uppleva live. Med vinster inom tävlingar som P3 Osignat och Svensktoppen Nästa vet grabbarna från Göteborg vad de pysslar med. De har släppt två musikvideos och en Ep på 4 låtar och blivit mycket omtalade i press och media med radiointervjuer/helsidor och mittuppslag i tidningar som Amplified magazine, Crank It Up, Rockbladet och Zero Magazine m.m. Syftet med deras musik är inte enbart att låta bra. Utan att leverera en känsloladdad käftsmäll.

De vågar lyfta fram saker som ofta göms i mörker och försätta det i rampljus. T.ex: mobbing, depression och mänskliga rättigheter m.m. Dem vill visa sin mänsklighet, sårbarhet och ärlighet i toner till texter som berör.

www.facebook.com/writingthefuture

Reenact 

Med deras egen tolkning av metal, rock och punk har Reenact skapat den unika stilen Landsvägsmetal, en genre som sträcker sig längre än musiken.
Landsvägsmetal är ärligt och kompromisslöst där energi och glädje går före fåfänga och prestige.
Alla är bjudna till den fest som Reenact alltid bjuder på.
Bandet har spelat runt om i Sverige, allt från klubbscener till sweden rock festival. Oavsett scen tar bandet över med sin energi, tunga sound och riviga stämning.
Den kritikerrosade singeln ”Counting the numbers” släpptes 2012 via Warner music. Uppföljaren ”Brightest Light” kom 2013 och blev uppmärksammad för sin råa och ärliga video.
Senaste skivan ”Gothenburg Syndrome” är fullängdaren där Reenacts fräscha sound verkligen visar vart de är på väg. Landsväg, smutsigt, hårt och ärligt.
Efter detta har bandet fortsatt producera ny musik och en sprillans ny singel och video ”Erase and Rewind” släpps i slutet av Januari 2017.
Gå och se denna dieselluktande långtradare, det är värt det.

www.facebook.com/reenact

Writing The Future + Reenact