White Limo

Live på Backstage scenen 27 maj 2017

White Limo har funnits sedan 2012 och har med sin lyxiga arenarock lyckats fylla det tomrum som finns i rocksverige. Influenser från bland annat Foo Fighters, Muse, Queens Of The Stoneage och Biffy Clyro hörs tydligt i vår musik. Debutalbumet Secret Sounds släpptes 2013 mixad av Henryk Lipp (Millencolin, Thåström, Håkan Hellström) rosades i press och tog oss runt om i Sverige. Andra albumet Magic Formula släpptes i februari 2015 och rosades även det. Magic Formula går djupare in i den finslipade arenarocken och gör det tydligt att vi har hittat vårt sound.

Nu hösten 2016 är vi tillbaka med ny stor musik. Samma lyxiga arenarock, samma härliga driv, samma vilja att rocka, chocka och glädja vår publik. Denna gången satsar vi på att släppa singlar istället för helt album. Låtarna kommer att släppas successivt genom hösten/vintern 2016 och först ut är låten Queen som osar Foo Fighters och storslagen arenarock. Minst sagt så är framtiden mycket spännande för White Limo.

Videon till Queen har redan första veckan fått över 20,000 views på Facebook och Youtube.

White Limo – Queen (Official VIdeo)

https://youtu.be/MfmH6Ov9cOM

Bandet består av 4 drivna killar som brinner för musik och har siktet på att få dig att sätta dig i den vita limousinen och ta ditt livs resa. Ny manager för bandet är den eminenta Roger Östman som har över 20 år i musikbranschen. 

Nisse Lindberg – Ledsång, Gitarr

Andy Larsson – Gitarr, Körsång

Oliver Gonzales – Bas, Körsång

William Kjellgren – Trummor & Cymbaler

Tillsammans utgör de Sveriges nästa stora rockband.

Spotify Artist Page:

https://open.spotify.com/artist/0XurnbI1oIQTx9Bw0vA425

Soundcloud:

https://soundcloud.com/white_limo

Facebook:

https://www.facebook.com/whitelimo.se

http://www.whitelimo.se

White Limo