S.O.R.M.

Live på Backstage scenen 6 oktober 2018

S.O.R.M är powertrio-bandet från Lidköping och består av:

Micke Holm – Sång & Elgitarr Tryggve Gustavsson – Bas
Robin Wernebratt – Trummor

S.O.R.M bildades i slutet av april 2017 och har på kort tid gjort en snabb resa genom hel del trevliga spelningar. Idén med S.O.R.M från början var att bandet egentligen bildades som ett engångsprojekt för ett enda gig, men vi fick mersmak samt att vi fick bra respons från åhörarna och ringarna på vattnet startades.

Sedan starten så har S.O.R.M gjort en hel del klubbspelningar runt om i landet och har agerat förband åt Corroded, Transport League mfl samt att de blev medbjudna på årets Adrenaline Cruise 2018 på Viking Line, där vi delade scen med band som: Lillasyster, Smash into Pieces, Dead By April, Sparzansa, Adept mfl.

S.O.R.M förmedlar kraft och tung energi, vi vill göra varje framträdande så unik som möjligt. När vi står på scenen så ska alla i rummet vara med i festen!
Vår passion ligger i det nakna, hårda och råa.

Våra låtar andas klassik hårdrock, med influenser från WASP och Corroded, gammalt som nytt med massa energi. Vi hämtar även in en hel del inspiration från generar som rock, grunge, blues samt rock’n’roll, alla ingredienser för att krydda låt-skapandet och elda rejält!

Spotify – Gypsy Queen
https://open.spotify.com/track/6IgJVKXHcqbKX5jGLXcaDH?si=QnSpxIpoQnmU8SlwCnx7Kg

Youtube – Music video
https://youtu.be/ABH0FS7An78

Hemsida
http://sormsweden.com/

Facebook
https://m.facebook.com/SORMSweden-1409592372490357

Instagram
https://www.instagram.com/sormsweden/

 

S.O.R.M.