Revelations

Live på Backstage scenen 4 November 2017

Revelations är ett band från Stockholm som bl.a. turnerat som förband till Paul Di’Anno (ex. Iron Maiden) &  Chris ”Mean Man” Holmes (ex. W.A.S.P.) för att nämna några uppmärksammade turnéer2013 släpptes en 4 spårs Ep som fick bra recensioner internationellt och nationellt och spelades på en del radiostationer bl.a. i USA.  Revelations  har, sedan starten (2012) lyckats öka sin fanskara som växer snabbt över hela världen. I slutet på 2013 släpptes ochså en 2 spårssingel för att presentera bandets nya sångare och nya sound . Till singeln ”Grip of Darkness” spelades också en musikvideo in. Låten spelades på en del radiostationer i Kalifornien och genererade bl.a. 50.000 lyssningar på Spotify under några månader.

Revelations har turnerat flitigt på Sveriges klubb och rockscener  under 2014,15 och 16 och börjar bli välkända på den svenska hårdrocksscenen. Bandet har bl.a. spelat på Getaway Rock Festival och Huskvarna Rock and Art weekend.

Stor mediebevakning under våren 2017 då Revelations släpper sin efterlängtade fullängdare. Revelations talar till den del av publiken som saknar den klassiska 70 tals hårdrocken.

Live;   https://www.youtube.com/watch?v=01rT0Xq5sn0

Facebook; https://www.facebook.com/revelationssweden

 

Spotify; http://open.spotify.com/artist/50dU5NIxnNpuCclTlmKR94

 

YouTube Channel; https://www.youtube.com/user/RevelationsTube

Revelations