Lillasyster + Skitarg

BACKSTAGE-ROCK THE HOUSE! 23 November 2018

BACKSTAGE-ROCK THE HOUSE!
Live på Backstage/Oscars scenen 23 November 2018
Inträde:300:- via Oscars.
Förköp:250:-
KÖP BILJETT

Entré endast via Oscars som öppnar kl:21:00.
Biljetter/Förköp går att köpa på Backstage fram till dagen innan konserten.Rockbaren Backstage tar över hela huset och ROCK kommer att fylla byggnaden hela kvällen. Dörrarna mellan Backstage och Oscars öppnas och vi kommer även att använda Oscars entré,bar och scen denna kvällen.

LILLASYSTER är tillbaka med första singeln från kommande femte albumet Svensk Jävla Metal. Låten, som har titeln KRIG, är en reflektion över våra relationer och vad vi är villiga att göra för dem.
– ”Kärlek och vänskap har en tendens att se väldigt olika ut beroende på vem den riktas mot och i vilket sammanhang. Och, ibland är gränsen mellan hat och kärlek nästan osynlig. Men när det verkligen gäller, när det verkligen smäller, då finns man där. Då går man ut i krig”, säger Martin Westerstrand, sångare i bandet.

FÖLJ LILLASYSTER HÄR:

SPOTIFY: http://spoti.fi/1MgQKjO
FACEBOOK: http://bit.ly/2bhNU4X

Special Guests:

SKITARG är ett extremt metalband som ger dig njutningen av tung, våldsam och elak metal kombinerad med humor och teatralisk dildoesque galenskap. Balansen mellan strålande black/döds och stundvis ren larvighet gör det här bandet till den gränssprängande avspolingen till band som In Flames, Dark Tranquility, The Haunted och The Kristet Utseende. Bandet är känt som en exceptionell liveakt genom sin förmåga att tvinga till sig folks uppmärksamhet med clown/corpsepaint, blodiga blöjor, dildofajter och bra jävla metal.

https://www.facebook.com/skitarg/

Lillasyster + Skitarg