Confirmed Sick

Live på Backstage scenen 31 mars 2017

Confirmed SiCK är ett metalband från Hässleholm, som spelar eget material. Influenserna från 80talet är starka och band som Accept, Metallica och Mustasch nämns ofta när folk beskriver vår musik. Bandet bildades 2010 men den nuvarande sättningen har hållit ihop sen våren 2014, och det känns nu som vi har hittat rätt!

Vår debutskiva (Welcome to the SiCK Family) släpptes på de digitala plattformarna den 2 september 2016. Nu försöker vi boka så många spelningar vi kan och bygger upp en fanbase över hela Sverige och Östeuropa, där vi tror att vår musik har störst chans att nå framgång.

Medlemmarna kommer från olika musikaliska förhållanden och har spelat i band i många år, så erfarenheten finns. Måns var tidigare basist i bandet Contortion, verksamma under hela -90talet. Håkan är trummis i metalcore bandet Body Core, Sebastian kommer från Silverland och Ola har spelat i otaliga band genom åren, senast i Kristianstadsbandet Psyckadeli.

Nu är det alltså dags för världen att få upp ögonen för Confirmed SiCK och för oss att visa var det rockande skåpet ska stå!

Confirmed SiCK består av: Måns Stigevi gitarr & sång Håkan Johansson trummor Sebastian Ågren gitarr Ola Alm bas

För mer information, se gärna vår hemsida: www.confirmedsick.com

Confirmed Sick