Billion $ Nightmare (The Alice Cooper Tribute Show)

BACKSTAGE-ROCK THE HOUSE! 26 Oktober 2018

BACKSTAGE-ROCK THE HOUSE!
Live på Backstage/Oscars scenen 26 Oktober 2018
Inträde:150:- via Oscars.
KÖP BILJETT: (länk kommer snart)
Entré endast via Oscars som öppnar kl:21:00.
Rockbaren Backstage tar över hela huset och ROCK kommer att fylla byggnaden hela kvällen. Dörrarna mellan Backstage och Oscars öppnas och vi kommer även att använda Oscars entré,bar och scen denna kvällen.

BILLION $ NIGHTMARE BIO
18 augusti 2001 gjorde bandet en bejublad spelning på Majas Strandcafé i Apelviken, Varberg. Drygt 200 pers, med en billion dollarsedel som inträdesbiljett, fick en skräckshow som det fortfarande pratas om. Nu är tiden inne för en comeback! Billion $ Nightmare tar över Backstage, Rock The House den 26/10 2018 Kvällen är en hyllning till en av de riktigt stora rockikonerna, en legend och stilbildare inom rocken – Alice Cooper! Förutom att musiken kommer att bestå av alla hits och fantastiska låtar signerade Mr. Cooper, så kommer scenen att fyllas med diverse visuella upptåg i Alice Coopers anda. Förvänta Er en kväll och en show som Ni sent skall glömma! En kväll i skräckens tecken!

Bandet består av några av Varbergs mest etablerade musiker, med erfarenheter från band som Sir Prize, Street Bourbon Band, Hetz, Avenue, Los Happy Herbs och Kapten Zooms Treo:
Mike Bengtsson – trummor
Dan Källgård – gitarr
Magnus Warfvinge – gitarr och sång
Kennet Thorén – bas och sång
Thomas Johansson – keyboards och sång
Roger Öhrström som Alice Cooper

Följ oss på vägen:
https://www.facebook.com/billionnightmare/

+ Special Guests: CHAMELEON-A tribute to Kiss
Medlemmar ifrån Järnet,BeerBelly Boys,Revengia & DumDefBlind mm

Billion $ Nightmare (The Alice Cooper Tribute Show)